Oogstbericht 01 2022

Hierbij het oogstbericht van week 01/2022. Dit keer wat later dan normaal omdat mijn lieve vriendin uit Ratum begin deze week is overleden. Het zat er al lang aan te komen maar het blijft altijd weer een grote schok waar je je nauwelijks op voor kan bereiden. De cirkel van het leven.  We zijn er op de Tuinderij bijna dagelijks mee bezig. Maar als het onszelf betreft, is het pijnlijk en verdrietig. 
Vanaf nu zullen de oogstberichten sober zijn, zonder verhalen, omdat we in de mid winterrust zitten. Gek hoor, zitten we ineens alweer in 2022. Nog even en we gaan aan de slag met het teeltplan. Ondanks alles begint er alweer iets te borrelen.
Let op! Vanwege Corona maatregelen is het theehuis dicht tot zeker 19 Januari 2022. Dat betekent voor ons dat de Tuinderij op zondag 9 en 16 Januari gesloten is. Op zaterdag 8 en 15 Januari is de Tuinderij open tussen 10.00-13.00 uur. En van dinsdag tot en met vrijdag tussen 09.00-15.00 uur. Ik hoop dat er voor jullie een geschikt tijdstip tussen zit.