Villa Augustus’ tuin

Vandaag was ik in Dordrecht om de laatste zaden en pootgoed in te slaan bij Vreekens. Omdat ik toch in de buurt was, ben ik langs Villa Augustus gefietst, nieuwsgierig naar hoe de tuinen erbij staan zo vroeg in het jaar.

Spik en span dus! Alle stukjes grond staan in het gareel, geen korreltje ligt verkeerd, geen onkruidje te vinden. De tuinbonen staan al boven de grond, in de kas groeien de eerste slaplantjes. Hoe krijgen ze het voor elkaar! Supermooi. Een grotere tegenstelling tussen deze tuin en mijn tuin is bijna niet mogelijk.

Maar t moet gezegd, de tuin op Natuurtalent is veel groener (van het gras :-)) en gezellig rommelig. Pas volgende week -als de zon weer gaat schijnen- gaat er van alles en nog wat de grond in. En wij hebben geweldig mooie hooglanders om de hoek! Wie kan dat nou zeggen? Stoer en schattig!